fredag 5 november 2010

Laddat inlägg..

Idag sitter vi i vardagsrummet och tar det lilla lugna, ruggigt väder och utan bil. Flisan har slumrat till, jag ska tända några ljus och öka på värmepumpen ett snäpp.
Igår badade felicia med pappa i vårt badkar, hon var mycket brydd och fashinerad över att det varen lampa i vattnet. Hon upptäckte snappt att det blev väldigt gott att suga på handen när den var blöt, hon vart helt galen och doppade handen, å in i mun, fort ska de gå! Ett helt badkar med maaat! shiiit! Hon tittade ner mot vattnet, gapade stort och var beredd att ta en rejäl klunk, men där stoppade pappa mig. Jag rapade iallafall efter badet.
Coach 4 Change i Stenungsund - Coaching med fokus på Dina möjligheter
Flytt. Flytta. Byta bostad. Nystart. Fler möjligheter. Innehållsrikare vardag. Civilisation. Roliga aktiviteter. Tryggt barnfamiljsområde. 8mil. Bättre ekonomi. LÄRORIKT.
Jag skriver så istället för ett långt inlägg.
Att det skulle vara så mycket bättre för barn att växa upp i en döende by med mindre förutsättningar och möjligheter att utvecklas, i ett hus som skulle behöva så mycket mer påkostat för att barn ska bo här, som inte ens i nuläget är värt en fjärdedel av kostnader som redan är gjord. Med livlösa, missnöjda föräldrar som går arbetslösa och inte har ett yrke som dom brinner för. (vilka bra förebilder!) Lever på bidrag. För att, här är den ända bra platsen att bo, vi har ju barn, här är det tryggt.
Give me a fucking break.
Vi gör det ända rätta. För allas skull.
I slutet av denna månad ska vi göra en storbeställing av barnkläder till flickorna så dom har ett lager. Fisans tvätt går ju nästan varje dag och evelina har mycket men behöver lite bättre grejjer. Sen böjar de bli dags för julklappar, har hittat några perfekta redan:)
Måste även säga att Vi Föräldrar är en riktigt bra tidning har jag konstaterat efter mågra månaders premuneration!
Och Lindex barnkläder är bäst. Skitbra kläder och priser.
Ja imorgonbitti kommer jocke hem igen, han blir helt trasig av att sitta och pendla såhär, hinner knappt sova föränn han måste upp för att hinna tillbaka till sundsvall igen om han jobbar nästa dag. Sömn, bensin, humör och tid...

4 kommentarer:

  1. Kul att du är igång här igen. Fantastiskt roligt också att du rapade efter badet! :P

    SvaraRadera
  2. hahaha! jaa men flisan vill säga mycket så jag bloggar åt hon! :D

    SvaraRadera
  3. Talför dam trots sin ringa ålder. Det blir extra roligt när du bloggar från er båda i samma stycke.

    SvaraRadera
  4. Ja eller hur :D får tänka på formuleringen kanske. Men ibland vill man som prata åt dom

    SvaraRadera